Netjes weggewerkt

Onttrek uw koelkast, koel-vriescombinatie en vaatwasser aan het zicht met ons assortiment inbouwapparatuur. Uiteraard gaat alle apparatuur zuinig om met energie en zijn duurzaam ontwikkeld.

 

Vaatwasser

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aliquam quis eleifend massa. Donec luctus malesuada quam, vitae tristique arcu ornare quis. Proin suscipit laoreet faucibus. In at lacinia ipsum. Donec iaculis tellus eget nunc bibendum pretium. Vivamus eu nunc risus. Vestibulum eu ornare sapien, et blandit tellus. Sed et euismod mauris, vel convallis purus. Nam nec placerat justo.

Koelen en vriezen

Een koel/vriescombinatie is tegenwoordig voorzien van vele extra’s. We noemen er een paar: deuralarm, mini-bar, ijsblokjeshouder (denk aan de aansluiting op een waterleiding!), kinderslot, automatische ontdooifunctie. Op zoek naar een zuinige koelkast? De energieklasse wordt met een letter aangeduid, van A tot G; A++ is superzuinig. Uiteraard is zo’n apparaat wat duurder in aanschaf, maar hij verbruikt veel minder stroom. Op jaarbasis kan dit tientallen euro’s schelen. Ook met een koelkast die is toegesneden op de gezinsgrootte, bespaart u op uw energierekening. De inhoud (in liters) staat vermeld op het energielabel. Om een voorbeeld te geven: voor een gezin met drie of vier personen is een koel/vriescombinatie met een inhoud van 160 tot 220 liter voldoende.

De temperatuur van het vriesgedeelte is aangegeven met sterren: * = -6˚, ** = -12˚, *** = -18˚, **** = circa -24˚ tot -40˚. In vriezers met één ster kunt u bijvoorbeeld diepvriesmaaltijden een paar dagen bewaren.

Halogeen

Een techniek die is afgeleid van keramisch koken is halogeen. Oftewel, een halogeen element verwarmt door middel van infraroodstraling de glasplaat, die de warmte doorgeeft aan de pan. De opwarmtijd is korter dan bij keramisch koken. Let er op dat zowel de keramische – als de halogeenplaat veel stroom verbruiken. Daardoor is een aparte elektriciteitsgroep vereist.