Apparatuur

Hieronder vindt u een aantal merken uit de collectie keukenapparatuur die wij kunnen leveren. Op deze merken kunnen wij vaak hoge korting geven! Informeer ernaar in de winkel.

Klik hier voor een overzicht van de servicenummers van de diverse merken

Klik hier voor een formulier om direct contact op te nemen met onze onze serviceafdeling.

Quooker

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje.
Lees meer

Siemens

De apparatuur van Siemens maakt van koken en bakken een plezier. De innovatieve technologieën en handige functies nemen je het werk uit handen, en inspireren je tot de creatie van heerlijke maaltijden.
Lees meer

SMEG

Al 70 jaar heeft het Italiaanse Smeg de mooiste oplossingen voor koken en bakken. Voor Smeg dient design in de eerste plaats om een product een identiteit te geven; keukenapparatuur met een belevenis.
Lees meer

Zanussi

Onze passie is om praktische en effectieve oplossingen te ontwikkelen die eenvoudig te gebruiken zijn. Zanussi combineert ontwerp en Italiaanse kwaliteit in alles wat ze doet.
Lees meer

AEG

Maak kennis met de AEG Cooking Club en ontdek een nieuwe manier van koken. Voor iedereen met een voorliefde voor koken.
Lees meer

ATAG

De ATAG Concepts bestaan elk uit een lijn apparaten die perfect op elkaar aansluiten en waarin design en functionaliteit samenkomen.
Lees meer

Bosch

Bosch zet in op strakke lijnen, modern, Home Connect met smart phone of tablet.
Lees meer

Neff

Neff zet in op de kookliefhebber, praktische oplossingen en maakt ook gebruik van Home Connect.
Lees meer