Passie voor keukens!

Een passie voor keukens; zo kun je het gevoel omschrijven dat al ruim 60 jaar de drijfveer is achter Keukencentrum Wim van der Ham. Het resultaat van die gedrevenheid is een groeiend aantal Wim van der Ham keukens door heel Nederland en een groeiend aantal tevreden klanten. Ook het feit dat service bij Keukencentrum Wim van der Ham de hoogste prioriteit heeft, draagt daar aan bij. De begeleiding is echt van A tot Z en geen moeite is ons teveel om het onze klanten naar de zin te maken!

Keukencentrum Wim van der Ham staat allereerst voor een kwalitatief hoogwaardige collectie keukens, variƫrend van Duitse, degelijke woonkeukens tot de trendy Italiaanse design keukens. Ook vindt u bij ons de exclusieve handgemaakte keukens van Mereno en Riverdale, unieke Nederlandse producten!

Doordat wij grootschalig kunnen inkopen, rechtstreeks bij de fabrikanten, bieden wij zeer concurrerende prijzen. Daarnaast hebben we goed zicht op de kwaliteit en levertijd en naleving van garanties. Op deze website vindt u een impressie van onze collectie, maar in de showroom komen de keukens pas echt tot hun recht. U bent van harte uitgenodigd om alle modellen, maar ook de bijbehorende apparatuur en accessoires in het echt te komen bewonderen. Onder het genot van een kopje koffie nemen we alle tijd om u rond te leiden. De nieuwste snufjes, de trends, beproefde technieken; we houden u helemaal op de hoogte. Keukencentrum Wim van der Ham is uiteraard CBW-erkend.

Waarom Keukencentrum Wim van der Ham?

Aan de hand van uw wensen en mogelijkheden gaan we aan de slag. Tenslotte is elke keuken een zeer persoonlijke zaak. Voor ieder budget en iedere ruimte vinden we samen de optimale oplossing. Onze ervaren adviseurs schaven net zolang aan het ontwerp tot u tevreden bent. Dit gebeurt zowel met een uit de hand getekend ontwerp als met een computer-impressie, waardoor u een realistisch beeld van uw toekomstige droomkeuken krijgt. Natuurlijk krijgt u direct een prijsindicatie mee. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.
Onze adviseurs vertellen u ook alles over levertijden en de mogelijkheden op het gebied van installatie en montage. Onze service reikt zelfs tot het bij u thuis opmeten van de juiste maten, zodat u verzekerd bent van een perfect passende keuken.